Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Esztergom / LoVácsi Éva ( lovica ) adatlapja

LoVácsi Éva ( lovica ) adatlapjaÉva véleményei és értékelései a Városom.hu-n

Kucklander Étterem és Fogadó Esztergom Esztergom
lovica véleménye:
"2014. augusztus 18-án érkeztünk. A panzió kritikán aluli minősítést kapott tőlünk.

Először is a panzióba belépve sehol senki nem volt, a recepcióst se találtuk, így az étteremből kellett keresnünk valakit a személyzetből, aki a segítségünkre tudott lenni szobafoglalás terén.

A rettentő koszos lépcsőn felkísért minket a szobánkig, ahol az ajtón belépve orrfacsaró bűz csapta meg az orrunkat. Leginkább a savanyú lábszaghoz hasonlítanám, mely a szőnyegből áradt. Megjegyzem, a kék színű szőnyeg szürke volt a kosztól és nemhogy vizet és mosószert, de porszívót sem látott jó ideje!

Sebaj, gondoltuk, egy alapos szellőztetés segít a lábszag elűzésében, ám "ablakot", csak a plafonon találtunk, amolyan mini tetőtéri ablak formájában, melyről nemhogy a bazilikára, de sehová sincs kilátás. Még a szomszédos raktár jellegű épületre sem!
Nagy nehezen a kellően magas párom kinyitotta a 14-es számú szobánk plafonon lévő - és a rendszertelen használattól beragadt -picinyke ablakát, hogy némi levegőhöz jussunk. Azonban a helyzet semmivel se lett jobb, mert a bejövő fényben csak újabb elkeserítő látványban volt részünk: az ágyneműkben. Ezek az ágyneműk nemcsak hogy ócskák voltak, mert az lenne a legkisebb gond, de koszosak és gyűröttek, ráadásul büdösek, izzadtságszagúak is! Arra sem volt képes a panzió vezetősége, hogy legalább az előttünk lévő vendégek után tiszta ágyneműt húzzanak! Azt hiszem,mondanom sem kell, egyáltalán nem volt gusztusunk abban tölteni az éjszakát.

Törölköző gyanánt valami 20 cm x 20 cm-es frottír darabot kaptunk, amelyikből az egyik rongyos volt, a másik pedig koszos!

A szekrényen vastagon állt a por!

De ami az utolsó csepp volt a pohárban, az a wc állapota! Ugyanis a wc ócska fa ülőkéje egy az egyben leesett, amint használni szerettük volna, így sajnos még a szükségleteinket se tudtuk normálisan elintézni ott.
"

2014.08.19 17:43

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés